You’re filthy cute and baby you know it

7:34 13 Aug 2011

Det var en ren jävla ynnest att under ett par timmar få bevittna Prince göra sweet, sweet love med det här fenomenet vi kallar musik. Bortsett från att jag saknade Uptown leverade han på ett minst sagt förstaklassigt vis.

Mest av allt blev jag dock nyfiken på kvinnan som Prince gjorde den utsökta covern på Nikka Costas Push & Pull med, någon som vet vad hon heter?

Min kväll avslutades med en tävling i gång på backstageområdet där mina framgångar var så givna att skivbolagssnubbe som här förblir anonym var tvungen att trampa hälsenan av mig för att kunna gå om. Jag kommer således att halta runt hela dagen mellan baconbuffé och den där fantastiska panerade osten hos Gyllene Prag i väntan på Kanye och Wiz ikväll. (Som inte bara har beröringspunkter i att de är buksvågrar och spelar på WOW samma kväll utan kanske viktigast av allt: De hade båda två varit ypperliga poänggivare om man bara fick lägga namn i Wordfeud!)

/Maja Bredberg

 

En kommentar | “You’re filthy cute and baby you know it”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Joanna skriver:

    Andy Allo heter hon tror jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg