WoW dag 1

11:59 10 Aug 2012

Som festivaln00b vill jag tro att jag har en mycket god utgångspunkt för att bedöma hur väl Way Out Wests första dag utföll. Jag är, likt Schweiz, neutral och kommer inte dryga mig med ”fast Prince förra året…” och sånt.  Resultatet av min första dag är, i alla fall: KUL!

Jag har förstått att det är kutym att det regnar på festivaler. Go:teborg bjöd på ett trendbrytande sätt igår på gassande sol! Alla besökare fick vätskebrist och svimmade eftersom man inte får ha med sig vatten på området men det kan väl en festivaldag vara värd. Detta innehöll min dag: 

De La Souls spelning imponerade på mig, även om de som gav mest var publiken. Kolla bilden, helt sjukt drag! Inser nu att jag fångade dem i en olycklig position men ni fattar!

När Florence Welch (Florence + The Machine) hetsade alla att på klassiskt tonårskärleksvis lyfta upp sina loved ones på axlarna var jag tvungen (?) att lyfta min kompis Ylva. Det var i efterhand inte ett genialiskt beslut då min physique verkligen inte är lämpad för sådant. Jag drogs med i sångerskans pepp just eftersom jag är en sån n00b och var tvungen att visa min kärlek i ca 7 sekunder innan min ryggrad vek sig och Ylva trillade ner. Aja.

Hot Chip avslutade min kväll med att köra nån slags hitkavalkad med alla sina singlar, nånsin. Inte för att jag klagar men det var uppenbart att vi i publiken blev inte bara flörtade med, utan att vi både fick en fiktiv sexa Red Bull vodka och en lapp med Hot Chips nummer, mail och ICQ på.

Allt som allt verkar ju festival vara kul! Jag ska ge det två dagar till för att vara på den säkra sidan.

/Natalie Ibron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG