Xperiareportrarna

7:31 8 Aug 2012

Vi skickar i dagarna ut tre reportar beväpnade med varsin Xperia acro S för att livebevaka Way out West. Under festivalen kommer de att dokumentera artisterna, området och festivalbesökare. Reportrarna består av Kajsa Bengtsson, Fredric Öslöf och Anna Visuri. Vi bad dem svara på några enkla frågor inför helgen.

Vilka är ni?
Kajsa: En copywriterstudent som tycker om oändliga tågresor, skyhöga byggnader och rymden. Kan även titulera mig Göteborgare, mustaschsamlare och ungefär världens sämsta kock.
Fredrik: 27årig marknadsförare som bor i Malmö. Ideelt engagerad i jagvillhabostad.nu och på resten av min lediga tid DJar jag samt arrangerar Sveriges största popquiz. 
Anna: En trotsig finne, skägg- och mustvurmare, på ständig jakt efter den perfekta citronmarängpajen. Kännetecken? Snurrig rosett, skoningslös twittrare och vinhagga fylld med kärlek. 

Hur många festivaler har ni varit på?
Kajsa: En trip längs memory lane säger någonstans runt 15 stycken.
Fredrik: Jag har åkt på festival sedan 10-11 år tillbaka. När jag var yngre var det mest indiepop så då åkte jag bara på Emmaboda. Nu arrangerar jag själv klubbar och spelningar och försöker bara se så mycket som möjligt. 
Anna: Fyra tror jag, minnet sviker så lätt när man närmar sig sin 30-årskris.

Vilka artister bör man verkligen inte missa i år?
Kajsa: Bon Iver går före allt. Hot Chip, Florence + The Machine och First Aid Kit står också högt i kurs. Sen känns det halvt kriminellt att missa Kraftwerk i 3D och Frank Ocean.
Fredrik: I egenskap av Malmöbo sedan 4år tillbaka ska jag försöka supporta alla band hemifrån, utöver det så vore det förstås generalfel att missa Kraftwerk. 
Anna: The Black Keys, Bon Iver, Josh T. Pearson, Frank Ocean, Common, ASAP Rocky, Django Django och Alt-J.

Har ni något tema för er bevakning?
Kajsa: Det kommer nog att bli en hel del tandradsleenden, sönderdansade skor och glädjetårar.
Anna: Härj.
Fredrik: Festen är där jag är. 


TÄVLING:
Tagga dina instagrambilder från festivalen med #ngwow så är du med och tävlar om en Xperia acro S. Juryn består av Xperiareportrarna och tävlingen presenteras i samarbete med Sony Mobile.

En kommentar | “Xperiareportrarna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. efraim skriver:

    Oh shit vilken trött produktplacering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG