Iceland Airwaves: ARN – KEF

12:15 31 Okt 2012

Packad och klar. Taggad och på väg. I väntan på att gaten öppnar lyssnar vi in oss på Aiwaves 2012, kollar upp lite klipp och äter macka.


Handbagage. (Instagram – gustavnord)

På flygbussen laddade Alex upp appen för Iceland Airwaves. Det verkar tyvärr vara ett dag/datum-misstag i funktionen men under allt luskande dyker bandet Cousins från Kanada upp i dagens line-up. Visar sig vara gamla vänner från Halifax. De går på ikväll så det blir absolut vårt första band på festivalen.

Tydligen ska Reykjaviks borgmästare Jón Gnarr vara en komiker och föredetta punkare. Och enligt Wikipedia blev han diagnostiserad som allvarligt utvecklingsstörd när han var barn… Visade sig vara ADHD. Under krisen startade han i vilket fall ”det bästa partiet” tillsammans med andra utan bakgrund i politiken. Ett satiriskt parti med fokus på att ha kul, utlovandes gratis handdukar vid poolerna, en isbjörn till Reykjaviks zoo, osv. Det funkade. Så jävla nice. Ska försöka fråga lite Reykjavikare om detta. Kolla in partiets musikvideo!

.Gustav Nord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg