Peace and Love och Siesta-biljetter ger gratis Hultsfred

12:50 5 Jun 2013

 

Arctic Monkeys är ett av dragplåstren till årets Hultsfred.

Hårda och kalla vindar blåser i festivalsveriges ekonomi och som bekant har både Siesta och Peace & Love fått ställa in i år, mycket på grund av den hårda konkurrensen från nystartade Bråvalla och omplacerade Hultsfred. Nedläggningarna är naturligtvis en stor downer för alla inblandade artister och arrangörer men de som hamnat mest i kläm är biljettköparna, som inte fått sina biljetter återbetalda. Med bara en vecka kvar meddelar nu därför FKP Scorpio, som arrangerar Hultsfred och Bråvalla, att en del av de som köpt en biljett till Peace & Love eller Siesta istället kan gå gratis på Hultsfred.

Alla får såklart inte plats på Hultan, så erbjudandet gäller de 3000 personer som hinner först till kvarn. Hultsfreds kapacitet är 15 000 besökare och festivalen börjar om en vecka.

Huruvida dessa gratisbiljetter är ett tecken på att även Hultsfred haft det lite trögt med försäljningen i år kan vi bara spekulera i. Men att en femtedel av biljetterna skänks bort tyder på att det kanske inte var ett rent framgångskoncept att flytta festivalen från mitt i ingenstans nära Kalmar till mitt i ingenstans nära Uppsala.

Några av Hultans bokningar i år är A$AP RockyPhoenixShout Out LoudsArctic MonkeysLorentz & SakariasTegan and SaraKurt Vile & The ViolatorsFatboy SlimSibille AttarLuneHästpojken och NoNoNo.

Den som köpte sin biljett till Peace & Love enbart för Depeche Mode kan se dem i Globen för halva priset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg