Linda Pira @ Gagnef 2013

7:55 15 Jul 2013

En av de mest hypeade artisterna just nu kan vi nog ändå vara överens om är Linda Pira. Och kul att just hon skulle uppträda på årets Gagnef aka Skankaloss i lördags kl.22!!

Eller???

Neeej just det. Tydligen hade hennes speltid ändrats till 21.30. Och detta hade tillkännsgivits genom…………… att skriva nya tiden över den gamla på ett spelschema på området? Men INTE uppdaterat på hemsidan. Perfekt i och med att hon bara har fem låtar att uppträda med = var klar lagom till att jättemånga inkl yours truly kom dit för att se henne kl.22. Jag och många hann bara se Rom & Kush och extranumret Bang Bang – som hon tydligen körde tidigare men erbjöd sig att köra IGEN pga det feta trycket från publiken. Allt med support av Stor! Vilket ju var en kul bonus. 

Och om jag ska recensera de två låtar jag hann se kan jag sammanfatta det i att: jag började BÖLA. För det var så fint och bra och Linda LÖS. Finns det ens något bättre än att se en artist geniunt jävla lycklig och chockad på scenen? När man ser i deras ögon att de kan fan inte tro att det är SANT, hela publiken kan mina texter, stället kokar och de fucking ÄLSKAR MIG?? Precis ett sånt ögonblick var Lindas spelning och jag kanske övertolkar det men jag tyckte mig faktiskt se lilla tåren i hennes ögon. Och då kom lilla tåren till mina ögon också. Linda röjde runt, ägde precis hela scenen och fick publiken att studsa – så av de två låtar jag hann se var hon verkligen magisk.

Det är inte den ändrade speltiden som är problemet eller på något vis Lindas fel, men jag kan inte hjälpa att bli sjukt bitter över det faktum att ingen ansvarig tog sig fem minuter för att uppdatera hemsidan – som jag kvadrupel-kollade under lördagen för att se att kl.22 verkligen stämde. Men jag inser är att hon verkligen ÄR tyngsta gärin med rhymes och nice flow när jag än idag fortfarande inte kommit över att jag inte fick se ynka tre låtar till med henne. Whatever it takes så SKA jag bannemig få se dem och det snart!

(host host hint BOKA IN LINDA alla som är arrangörer och smarta)

/Kristin Zetterlund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst: Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg