Roskilderecap

10:12 8 Jul 2013

 

Igår avslutades den danska moderskeppet till festival Roskilde. En upplaga som har kantats av en hel del sol, metal och sedvanligt ölrekord. Här är tre hightlights.

 

Maskinen gjorde ett hästjobb till insats på en campingflörtande Apolloscenen. I fullkomligt brinnande dagsljus knöt de ihop dagen med kvällen, campingen med området och vardagen med helgen på ett imponerande vis. 

 

Linkoban, som ni kommer att få läsa en längre intervju med här inom kort, fyllde trots mardrömskrocken med Rihanna ut Cosmopol och spelade ”sin längsta spelning någonsin” med ett set som trots 75 minuter aldrig tappade i tempo. 

 

Så till fredagens, och för många förmodligen festivalens, huvudakt Rihanna då. Hur var hon? Jodå, trots den sedvanliga 45-minutersförseningen, ett aningen lojt set sett till låtval och en stor portion playback fick nog en stor del av de besökare som köat sedan frukost precis det dom ville ha. De annars så klassiska publikbollarna var finurligt utbytta mot paraplyer som hivades runt.

 Det nya betalsystemet i Backstage Village – ”inga kort, inga cash”. 

 Fyrbarnsfamiljen som dansade skiten ur samtliga till tonerna av Maskinens ”Alla som inte dansar är våldtäktsmän”. 

//Pelle

2 kommentarer | “Roskilderecap”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Thanks for motivating me! Dedicated to producing top-tier, engaging content for impactful backlinks.”
    cobra kai red jacket

  2. Ameliabran skriver:

    ”Thankful for your support! Committed to creating top-notch content that resonates and builds valuable backlinks.”cobra kai red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG