Putte i Parken – dag 1

6:41 3 Jul 2013

Putte i Parken började idag. Så smått. Festivalen, som pågår från dag till kväll, drar egentligen inte igång förrän vid 16 då de riktiga konserterna börjar – och med det (av line-upen att döma) menas egentligen kl. 18. 

 

Friends och lite mulet väder (var är den här ”Sola i Karlstad”?!) välkomnar till det som också kallas Sveriges snällaste festival. Här får alla vara med och barnvagnar är helt ok. 

 

Timo Räisänen drog av ett finstämt gig, med vibrerande gitarrarmar och finrockig luggslinga i pannan, inför en fullsatt inom/utomhusscen, där inte en utan sex (!) personer skrek Göteborg i pauserna i hopp om att fånga Håkans (som kommer hit!!!) gamle gitarrist och fellow gbg-emos uppmärksamhet. Det gick sådär. Men för Timo gick det bra. 

Det sköna med att befinna sig i Värmland är att alla är så frukantansvärt hjälpsamma, fryntliga och glada. Det är lika delar Arvikafestivalen, Bröllopsfotografen, Woodstock-drömmar och Debaser Slussen här. 

Den stora frågan är nu: Vad är Karlstads Mansjours uppdrag?

Hejdå så länge från en som nu ska se Johnossi, Nordpolen, Icona Pop och Näääk & Nimo (med flera, ok). 

/Vendela

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg