Storsjöyran, dag 1

1:09 27 Jul 2013

I fredags kickade Storsjöyran igång. Yran är lite som en mix av festival och stadsfest. Området ligger mitt i centrala Östersund och bokningarna spretar ordentligt, men det är genomgående hög kvalitet och bra stämning. I år firar festivalen 30 upplagor (!) och helgens stora dragplåster heter Alice Cooper (!). Senaste veckan har en stor del av den lokala mediebevakningen handlat om hur svårt det varit för festivalledningen att få tag i den tama boaorm Cooper vill ha i sin loge (problemet ska nu vara löst). Om skräckrockaren även fick det tips om länets bästa golfbana han också plitat ner på ridern framgick tyvärr inte. Men mer om Cooper och Co i morgondagens inlägg, här är fredagen i bilder!

anamo_0.jpg

Misslyckat försök till tumme ner, då Lilla Namo ställt in.

 

Rutiga skjortor på Bad Religion. 

 

Sibille Attar var så bäst så jag vet inte vad, tycker nästan lite synd om alla artister som ska spela efter henne under den här festivalen.  När bilden togs sprakade ett fantastiskt framträdande av ”Come Night” igång samtidigt som Attar jonglerade med en trumpinne och på ett snyggt sätt bad en dude i publiken hålla käft, skills!

 

El Perro Del Mar gjorde också en grym spelning, tyvärr var det ganska glest med publik när hon spelade vid ettiden på natten. Tycker så mycket om Sarah Assbrings stil här med Snoopflätor och byxdräkt med nån slags konfirmationskåpe- /gospelkörsvibe (i brist på bättre beskrivande ord).

 

04.09, lördagmorgon. En lycklig festivalbesökare hittar en rimlig samling pant på vägen hem.

To be continued/ Sara-Märta Höglund

 

En kommentar | “Storsjöyran, dag 1”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Gratitude for your motivation! My commitment: crafting compelling content for impactful backlinks.”
    cobra kai red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg