DAY 2

6:05 15 Apr 2014

Yes, om man skulle ta och summera dag två då!

Vaknade på morgonen och var en jävla zombie, pga att jag endast fick fyra timmars sömn. Dom som känner mig vet att jag är löjligt morgontrött, och när jag är nyvaken så är jag beredd att ge upp i princip vad som helst bara för att få sova lite till. Var helt ärligt väldigt sugen på att skita i Coachella, men lyckades pallra mig upp som tur var, annars hade jag nog ångrat mig rätt hårt. Eller kanske så hade jag mått jävligt bra? Vad vet jag. Iallafall, första spelningen vi såg var Banks. Har inte lyssnat så mycket på henne innan utan har bara hört nån låt eller två. Lite Lykke Li-feeling över henne, och hon var riktigt duktig faktiskt. Det var en rätt chill spelning så det var ju en bra start på dagen. Eller start och start, klockan var typ 4 på eftermiddagen, men ändå. 

Men vänta, vad händer här? Är Nico inne i öltältet? Svar ja! Den exotiska kvinnan till höger är en gemensam vän till oss båda och heter Julia, eller Greken. Jag föredrar att kalla henne Greken. Hon lyckades iallafall få av sitt armband som alla över 21 kan hämta ut, och som tur var så satt den som askungens sko på Nicolinas handled, så nu är vi all set. Lite synd att det inte skedde en dag tidigare bara, för tydligen så hade både Nosaj Thing och Mike Will Made It spelat i det tältet dagen innan. Men men… jag är van vid att missa saker, det är the story of my life. Det finns förresten bacon donuts i detta öltält, men testade dom aldrig för jag kunde inte bestämma mig för om det lät frestande eller vidrigt.

Efter lite öldrickeri och lite fläng på diverse spelningar så gick vi och såg Galantis. Mest för att reppa Sverige. Det är nått som är så jävla konstigt med att se svenska artister på bortaplan. Beteer mig nästan som att folk avgudar mig också bara för att jag och dom på scenen är från samma land, ”YES YES I’M ALSO SWEDISH JUST LIKE THEM SO WE ARE BASICALLY RELATED SO Y’ALL CAN WORSHIP ME TOO LOL”. Typ så. 

Willy efter räddning, han är numera klubbtorsk (ba dum tiss)

Flängde runt ännu lite mer, sen såg vi Pharrell som var väldigt underhållande. Det var inte tack vare hans töntiga hatt som han envisas med att ha på sig eller hans nya superhappyblablablalåtar som jag tycker suger (ärlighet varar längst), utan för att han hade fett mycket gäster. Sitter i detta nu och googlar hans spelning så jag får med alla. Nelly, Busta Rhymes, P Diddy, Snoop Dogg, Diplo, Tyler The Creator, och Gwen Stefani var dom han hade med sig! Gick ju såklart rykten om att Daft Punk skulle gästa, men så blev det icke, vilket var helt cool eftersom att jag aldrig varit ett fan av Daft Punk. Men det är en annan historia! Avslutade kvällen med att se typ 20 minuter av Nas, och under dom minutrarna hann han ta upp Jay-Z på scenen. Sicken kändisfest va, skulle verkligen vilja va en fluga på väggen i backstageområdet.

Påtal om ingenting så kan jag väl även tillägga att det blåste rätt friskt under hela dagen, men under kvällen så blev det värre, och i öknen så är det så att med vind kommer SAND! Små jävliga korn dessutom som fastnar på huden. Så nu tänker jag avsluta det här inlägget med en bild på våtservetten jag torkade av mitt ansikte med efter att vi kommit hem, enjoy.

2 kommentarer | “DAY 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Appreciate your encouragement! Thanks for motivating me to consistently create top-tier content for impactful backlinks.”
    johnny lawrence red jacket

  2. james smith skriver:

    Your narratives are like riddles, challenging readers to unravel the mysteries of thought and arrive at the solutions of understanding.madhappy x dodgers i love la hoodie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp