Redline Recordings ger unik spelning på Öland Roots

11:50 23 Apr 2014

Festivalen Öland Roots är kanske inte ett household name för personer som inte specifikt snöat in på musik med slött tempo och gung i baktakt. Men med årets akter, inte minst bokningen Redline Recordings, blir det tydligt att festivalen hämtar mark.

Det sparas inte på krutet när Redline Recordings samlar sina största artister för ett gemensamt framträdande på Öland Roots i sommar. En minst sagt unik spelning med Linda Pira, Labyrint, Stor, Dani M, Carlito och Amsie Brown. King Fari Band vid instrumenten och The Salazar Brothers håller i trådarna bakom skivspelarna.

Vi hoppas på varma öländska sommarnätter med bra musik och fina dagar på stranden. Det är nämligen tio meter mellan campingen och stranden – förstår du det löjligt geniala i det? Låt oss berätta varför.

1. Godtagbar hygien
Alla som har varit på en festival vet hur en camping luktar efter några dagar. Det är en häxblandning av urin, spya, alkohol och svettigt tältsex. Det krävs hårt arbete för att kunna upprätthålla någon form av godtagbar personlig hygien. Här slipper du kämpa med våtservetter och iskalla gemensamma duschar. Simma lugnt.

2. Instagram-moments
Ser du framför dig like-raketen på en omsorgsfullt fotad bild på en riktigt rosa och glimrande solnedgång över vattnet? Eller en gruppbild där ni hoppar och sanden yr under era fötter. #summer14

3. Relax-faktorn
Efter att ha spenderat flera dygn i gränslandet mellan fylla och bakfylla samt trötthet och eufori, kan det var en god idé att slabba på med solkräm och bara ligga och göra änglar i sanden.

Tidigare släppta artister är exempelvis Lilla Namo, Syster Sol och General Knas. Öland Roots hittar du på Öland i sommar mellan 10-12 juli, mer information här.

En kommentar | “Redline Recordings ger unik spelning på Öland Roots”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Gratitude for your motivation! I’m dedicated to creating top-notch content for impactful backlinks.”johnny lawrence red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg