WOW bokar efter Nöjesguiden-kanon

2:47 13 Maj 2014

Vi börjar tro att Way Out West kan tyda våra innersta önskningar, för att verkar som att de gått helt efter Nöjesguiden-kanon med dessa nya bokningar. Eller vad sägs om Marlene, Zhala, Nicole Sabouné, Kiesza och Cleo, Kristin Amparo & Broke ‘n Tipsy?

Nu är vi i mitten av maj, vilket betyder att det nästan är juni. Efter juni kommer juli, då är det inte långt kvar till augusti och då är det dags för festival i Slottskogen. Ja, vi räknar dagarna. Men det blir enklare en dag som denna. Bokningarna till Stay Out West verkar göra det precis lika svårt att komma in på klubbarna som vanligt. Men som det gamla festordspråket säger, den som köar för något gott köar aldrig för länge.

Spana in Way Out Wests sajt här.

2 kommentarer | “WOW bokar efter Nöjesguiden-kanon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. jonne skriver:

    HUR kunde ni glömma nämna deras bästa bokning i detta släpp: Hurula. Pinsamt för att vara en ”festivalblogg”. lol

  2. Ameliabran skriver:

    ”Thanks for your support! My commitment: consistently producing top-tier content for effective backlink building.”johnny lawrence red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG