Resan mot Bråvalla tar sin början!

7:20 26 Jun 2014

Shall we begin?

Okej vi kör, välkomna till Festivalbloggen som – medan jag skriver – är på väg mot Bråvalla Festival. 

Någon form av introduktion är kanske på sin plats? Svante Allmungs heter jag och är 90-talist, gotlänning, dalmas samt stockholmare. Utöver en diverse jobb bloggar jag även för Nöjesguiden om populärkultur. Den bloggen kommer dock få ta något av en paus under de kommande dagarna när ni ska få ta del av min vistelse på Sveriges största festival. 52 000 biljetter har sålts och tanken är att jag ska dela med mig av besökarnas – samt mina egna – upplevelser från denna fest. Häng med från campingen till stora scenen, det blir spännande och förmodligen väldigt händelserikt!

För tillfället sitter jag på Linda Pira och Stors festivalbuss tillsammans med ett gäng ivriga rapfans. Musiken ljuder och alla – inklusive mig själv – väntar spänt på att få träffa de två rapparna i Bråvalla (mer om det senare). Jag hoppas att även ni hänger med, det är trots allt 3 år sen min sista festival så vi kan behöva ta hjälp av varandra. Någon speciell konsert jag inte får missa eller några potentiella fenomen att spana efter? Bara och lämna en kommentar!

Till er på plats, hoppas vi får en trevlig festival tillsammans!

/S

Här finner ni även en spellista jag satt upp med låtar från några av festivalens artister. Från torsdagsaktuella Lana Del Rey till det största dragplåstret Kanye West.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg