Tips direkt från Bråvalla: Swebus laddar mobilen åt dig!

1:31 26 Jun 2014

Ett återkommande problem under festivaler än den ständiga bristen på mobilbatteri. All den dramatik och myller av missförstånd som kan återuppstå bara för att mobilen inte vill assistera dig i orienteringen genom festivalområdet. Detta har Swebus tänkt på i år och har därför parkerat en av sina buss i mitten av festivalområdet. Slå dig ner ombord och ladda mobilen en stund eller utnyttja bara deras wifi (gratis så klart). Det är helt klart bättre än att inte hitta hem till campet vid klockan 5. Det kommer även erbjudas frukost mellan tiderna 8-10 och anordnas luftgitarrtävlingar där resor till värdet av 500 kronor står på spel. Den prestigefyllda tävlingen kommer att dömas av medlemmar från luftgitarr-SM – för det är tydligen något som existerar?

Ifall mina inlägg inte skulle räcka av någon galen anledning – eller för dig som sitter hemma – så befinner sig Musikguiden i P3 på plats. De kommer att ta dig med på festivalen i form av intervjuer, livespelningar och musik i överflöde helt enkelt. Bland de direktsända spelningarna finner vi band som Imagine Dragons, Mack Beats feat. Julia Spada & Jaqe samt Style of Eye med flera. Jag misstänker att deras redaktion med Tina Mehrafzoon i täten kan bli ett fint komplement till denna blogg.

En kommentar | “Tips direkt från Bråvalla: Swebus laddar mobilen åt dig!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Appreciate your encouragement! Thanks for motivating me to consistently create top-tier content for impactful backlinks.”
    johnny lawrence red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg