Apokalypsen hägrar – Bråvallas matförsäljning ur funktion

12:47 26 Jun 2014

När Bråvalla gick ut med nyheten att det inte skulle gå att betala med kontanter på festivalen var det många som gnisslade tänderna av irritation. Nu skulle det införas ett nytt system där alla skulle laddar pengar på ett armband som betalningen skulle ske via. Hur funkade det då? Sådär.

Vill du tugga lite langos eller krokodilpizza? Tyvärr, du får vända dig till den i campet som packade med mjukosten. Vi publicerade nyligen en intervju med två arrangörer bakom Bråvalla där vi frågade vi vad man kan äta på plats, och fick en lång lista till svar. Men just nu verkar det som att man inte kan äta överhuvudtaget. För att lösa problemet har nu några stånd börjat gå emot kontantförbudet för att kunna hålla öppet.

Vår reporter på plats, Svante Allmungs, uppger att stämningen mycket riktigt är kaosartad och att apokalypsen hägrar över Norrköpingshimlen. Vi hoppas att han snarast får mat i magen och blir tillräckligt stark för att kunna rapportera i egen hög person.

Följ Svantes uppdateringar från Bråvalla här i Festivalbloggen.

En kommentar | “Apokalypsen hägrar – Bråvallas matförsäljning ur funktion”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Thanks for your support! Committed to crafting compelling content that resonates and builds valuable backlinks.”johnny lawrence red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp