Vinn biljetter till Bråvalla!

10:09 17 Jun 2014

Grattis – tillsammans med JC tävlar Nöjesguiden ut biljetter till Bråvalla!

Allt du behöver göra för att vinna är att svara på frågan:

Hur många besökare hade Bråvalla under sitt premiärår?

Skicka ditt svar tillsammans med en motivering till varför just du ska få besöka Sveriges största festival till tavling@nojesguiden.se. Tävlingen pågår fram till 12.00 den 19/6. Mycket lycka!

8 kommentarer | “Vinn biljetter till Bråvalla!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fanny skriver:

  Första festivalåret var det 51 590 besökare på Bråvalla.
  Jag skulle vilja vinna biljetten för att jag jobbar halva sommaren och vill därför trösta mig med en festivalvecka bland sjukt bra artister såsom the kooks, Melissa horn, the killers osv. Jag har aldig gått på en festival i hela mitt liv och därför vill jag väcka liv i sommaren 2014 och få den värd att minnas. Umgås med vänner, dricka massa saft och bo i ett äckligt ölstinkande tält!
  Tack på förhand!

 2. Parisa Amiri skriver:

  Hej Fanny, för att vara med och tävla måste du mejla in ditt bidrag! Mailadressen står här i inlägget! Lycka till. 

 3. Josefine Klashed skriver:

  51 590 besökare
  Jag tävlar inte för mig själv, jag har redan biljetter, utan för en kompis. Hon är den enda i vårt kompisgäng som inte hade råd med biljetter till bråvalla, så nu är jag med i varenda tävling som jag hittar för att kanske lyckas vinna en biljett åt henne. Skulle bli så himla glad om jag kunde få överraska henne med det här, det är hon värd!

 4. Emelie skriver:

  Under premiäråret kom det totalt 51 590 pers (GALET!!) och bidrog till en grym festival!
  Jag vill vinna dessa biljetter för att jag är en tjej som ÄLSKAR festivaler och DÖR för Kanye West!!!! Jag tror att jag kan bidra till en as skön stämning på festivalen. Tänkte köpa biljett och gå med mina bästa vänner som ska dit men i brist på pengar kunde jag inte köpa någon! Därför hoppas jag kunna vinna biljett så jag kan få ha den grymmaste helgen tillsammans med mina finaste vänner!

  Håller tummarna!!
  Emeliee9@hotmail.com

 5. Hanna skriver:

  51 590 besökare, premiäråret 2013!
  För att min underbaraste kusin ska ditt och för att jag vill vara där med henne. Vill ta hand om henne när (inte om) hon får snefylla. För att jag älskar henne något så otroligt. För att jag önskar att jag hade råd. För att jag ska jobba hela sommaren på en kyrkogård, för att detta är sommaren innan jag ska åka till USA som utbyttesstudent i ett år, för att jag vill se petter, för att jag vill hångla.

 6. Vill till Bråvalla!! skriver:

  Hej! När kommer ni publicera vinnarna? :)

 7. Moa skriver:

  Det var 51 5900 besökare!!

  Jag skulle vilja vinna biljetten för att jag vill njuta av sommaren till fullo. En sommar utan festivaler, är ingen sommar för mig.

 8. Vill till Bråvalla!! skriver:

  Inser att tävlingen precis avslutats och ni måste hinna läsa alla bidrag och välja ut vinnare, men skulle vara bra att veta när ni kommer att publicera vinnarna så man redan nu kan avgöra ifall det är värt att vänta på resultatet eller om man ska köpa biljett ändå (inte långt kvar till festivalen nu!!). Tack för superbra sida, blogg och tävling!! Kramkram :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg