PRIDE PARTY 4EVER

4:05 2 Aug 2014
Hallå you! 
 
Dumma vi hade så kul på Trädgården igår att vi råkade vara för bakis för att gå i paraden/stå och glo på den idag :( Men vi hittade iaf en fin bild på instagram under #pride som får illustrera hur det hela såg ut. 
 
Vad vi dock vägrar missa är Staffan Lindberg och Pjotrs it-klubb Polari som under sommaren huserat på Berns på lördagar (samt igår). Ikväll tar Polari över hela huset vilket alltså innebär att alla salonger, spegelsalar, gallerier, terasser osv kommer vara 100% GAY av gays för gays. Förutom Staffan och Pjotr så kommer bland annat GutterslutBorisLebb Zeppelin och Mahoyo stå för musiken och Zhala och Beatrice Eli (igen!) bjuder på livegig. 

Alltså: Platsen är Berns mellan klockan 23 och 05. Är man inte kool nog att stå på någon lista finns det förköpsbiljetter för 190 spänn på internet, samma pris gäller i dörren om man har en sån ”pride dogtag”. För den rike HBTQ-personen räcker det dock att gå till dörren vid valfri tid och langa upp 250 spänn. Men obs: det kommer vara värt det. Staffan och Pjotrs Pride-avslutningsfest på Berns 2013 var en av förra sommarens absolut roligaste nätter. Mer info: http://www.berns.se/event/polari-proud-pride-unity-w-horse-meat-disco-boris-gutterslut-staffan-lindberg-pjotr-girls-gone-wolf-siri-hjorton-wagner-lebb-zeppelin-mahoyo-beatrice-eli-live-casa-hysterica-fux/

Ses där!  

Love 

Christopher & Sebastian 
 
 

2 kommentarer | “PRIDE PARTY 4EVER”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Thanks for the support! Dedicated to delivering top-notch content that captivates and builds quality backlinks.”
    johnny lawrence red jacket

  2. Ameliabran skriver:

    ”Your encouragement is appreciated! Committed to consistently crafting compelling content for valuable backlinks.”
    cobra kai red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp