Bokmässan 2014. ENKÄT: Mireya Echeverría Quezada

12:06 26 Sep 2014

Mireya Echeverría Quezada är chefredaktör för Bang, tillsammans med Johanna Palmström. Nya numret med detta otroliga omslag, som är ute nu, har tema ”Trovärdighet”. Hon är också en av medgrundarna till Rummet.

Vad är bäst med Bokmässan?

– Det bästa med Bokmässan är att man får en massa gratis vin, och att man får ta kort bredvid en Mamma Mu-schablonbild.

Får man det?

– Ja, i Natur & Kulturs monter. Då kan man skicka det till sin systerson som har Mamma Mu som idol, så kommer han tycka att man är skitcool.

Vad är sämst med Bokmässan?

– Det sämsta med Bokmässan är att man aldrig får vila och att folk är tråkiga. Och ser tråkiga ut. Och att vinet, som är gratis, inte är så gott.

Vad är det bästa du har läst i år?

– Det är inte så mycket faktiskt. Jag har inte läst något som har varit bra i år, allt har varit dåligt. Jag vet inte ens vad jag har läst, jag har typ inte läst! Jag läser ingenting. Eller, just det: det bästa jag läst i år är Araben av Pooneh Rohi.

Vilket mingel/fest ser du mest fram emot?

– Jag ser fram emot min egen fest/mingel: Bangs fest som är ikväll på Yaki-Da. Jag tror att det ligger någonstans vid Avenyn, vilket är Göteborgs motsvarighet till Stureplan, så jag ser verkligen fram emot det!

Vad kommer hända där?

– Det kommer vara ett samtal som jag och Johanna Palmström har med Valerie Kyeyune Backström och Maria Ramnehill, om trovärdighet. Och sen så kommer Rummet att spela skivor de två sista timmarna och det kommer vara asnice.

/Elis Burrau, litteraturredaktör  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg