Way Out West tar med sig Sakarias och Little Jinder till Åre

4:12 5 Mar 2015

Göteborgsfestivalen Way Out West orkar inte vänta till ett, förhoppningsvis, soligt Slottsskogen i augusti. Mellan den 19-21 mars tar de istället med sig ett gäng intressanta artister och ställer till med fest i Åre.

Festival-pepp-maskinen Way Out West sessions väljer att sprida sin musikkärlek till skidmeckat Åre. Helgen i mars kommer att förgyllas av artister som Sakarias, Little Jinder och Allywan. Eventuellt Åres bästa after ski någonsin, om det ens är en after ski? Vi pratade med Joakim Skoglund, presskontakt på Luger, för ta reda på mer om upptåget.

Kan vi se det här som en after-ski helg?
– Om du åker skidor på förmiddagen hela helgen och sedan går på Way Out West Sessions på eftermiddagen/kvällen så blir det väl rent tekniskt after ski. Men se det mer som att en del av festivalen tar på sig en vinterskrud och tar ett till steg i utvecklingen. 

Varför åker ni till Åre?
– Way Out West är ett varumärke som är och kommer att fortsätta vara i ständig utveckling. Det finns i vårt DNA och detta kan ses som en del av den strävan och viljekraften. Det finns också en publik och ett sammanhang i fjällvärlden som passar oss perfekt, så varför inte.

Vad kan vi förvänta oss av Way Out West i Åre?
– En försmak av Way Out West fast i en vacker fjällmiljö där några av landets absolut hetaste artister kommer att bjuda på grymma konserter.

Hur ser framtiden ut för WOW-Sessions?
– Vi har ett koncept med Way Out Sessions som definitivt kommer att dyka upp lite varstans bara det finns en publik och ett sammanhang vi gillar.

Festivalen är gratis och konserterna kommer att äga rum på olika platser i Åre, mer information hittar du här. Läs även: Sammanfattningen av Way Out West Pre Party, Petter Halléns intervju med Sakarias och Greta Thurfjells intervju med Little Jinder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp