Akter släppta till Yard på Nobelberget

8:00 8 Apr 2015

Festivalen Yard, från människorna bakom Trädgården och Under Bron, är som Nöjesguiden tidigare rapporterat tillbaka. Efter att ha sålt biljetter sedan 26 mars släpper arrangörerna nu plats och akter för första tillfället i april.

Vid tre utspridda tillfällen, ett i april, ett i maj och ett i augusti kommer Yard äga rum på nya Nobelberget i Sickla. Varje festivaltillfälle kommer att presentera olika scener, länder eller städer i världen och hålla på i tolv timmar – både inomhus och utomhus.

Den 25 april blir temat New York, Frankrike och Stockholm. Uppträder Levon Vincent, Fred P, Jus-Ed, Shonky, D’Julz, Molly, Mirja Larsson och Henrik Bergqvist.

– Vissa har kanske varit på Nobelberget, men ingen har varit på Yards tolkning av Nobelberget. Vi har bland annat tagit in Hyllningsklubben till hjälp för att bygga det universum vi har in mind, säger projektledaren Martin Kling.

 

Här köper du biljetter och här finns mer informationLäs mer: Festivalen Yard tillbaka vid tre tillfällen och Succé för klubbsatsningen Nobelberget.

En kommentar | “Akter släppta till Yard på Nobelberget”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Gratitude for your motivation! My commitment: crafting compelling content for impactful backlinks.”
    Cobra Kai jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG