Pre-Coachella

6:19 9 Apr 2015

39 minuter. Så lång tid tog det för biljetterna till Coachella att sälja slut i år. Nu är tiotusentals jeansshorts nedpackade för att fraktas två timmar söder om Los Angeles, till en polobana utanför Palm Springs där festivalen kommer att äga rum. Huvudakterna för i år är Drake, AC/DC och Jack White och förväntningarna är skyhöga. Den sextonde upplagan av Coachella Valley Music and Arts Festival kan börja.

Coachella innebär startskottet för utomhusfestivalsäsongen. Med över 200 artister finns det något för alla, alltifrån Angus and Julia Stones gulliga folkmusik till de forna Wu-Tang Clan-medlemmarna Raekwon och Ghostface Killah. Pinsamt nog har arrangörerna bara lyckats boka 16 % kvinnliga artister och det är märkligt att fortfarande sker år 2015. Förhoppningsvis tar bokarna till sig kritiken och skärper sig till nästa år.

Unikt för Coachella är att festivalen är uppdelad på två helger, men med identiska scheman. Samma artister kommer alltså att spela på samma tider under två helger i rad. Det kan göra en neurotisk festivalbesökare aningens nervös – vilken helg kommer att vara bäst? Är den första helgen bara en uppvärmning, eller blir den andra helgen en blek kopia av den första? Eftersom jag bara kommer att kunna gå på den första helgen bestämmer jag mig för den är bäst. Först är störst. Eller nåt.

Det är få som har råd med inträdet för båda helgerna. Coachella drar in mest pengar av alla musikfestivaler i världen och bara biljettintäkterna i sig blev 62 miljoner dollar förra året. Hur bohemisk kan en festival som serverar VIP-middag för 225 dollar egentligen vara?  Kommer Action Bronson och Azealia Banks att försonas på scen efter sitt stora twitterbråk  tidigare i år? Vilka artister kan tänkas göra surprise-framträdanden? Jag hoppas att få svar på alla mina frågor nu under helgen. 

/Miriam Ohlsson

En kommentar | “Pre-Coachella”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ulrika skriver:

  vi har alla fått så mycket mer än vi har förlorat i livet ..
  Jag läste en efterkommentar på nätet av en Los Angeles-baserad journalist avslöjar hur han permanent härdat svag upprättelse och snabb ejaculation 2 månader efter sin fru lämnade honom, också hans fru återvänder hem. Jag kontaktar samma Oduduwa-spirituella healer eftersom jag hade dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är riktiga levande bevis. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också. Jag var så lycklig att stöta på den riktiga Love-Spell Caster-kontakten för personlig kontakt {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}
  Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var färdiga. Efter att Droduduwa lunchade en Magic Love-stavning, ringde min man på mobilen och han återvände hem.
  Tack så mycket för att få tillbaka min make hem efter 3 års separation. Vi är för alltid skuldsatta.
  idag berättar jag med glädje och lycka till världen …
  Du kan också få honom med e-postadressen här: så du skulle hitta en permanent lösning på följande äktenskapliga problem;
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm – BUSINESS STAR
  * avdelningar – SKYDD HÖG
  * förbannelse upplösning
  * andlig rensning
  * Fruktbarhet magi – FRUKTER AV KVINNOR
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  Internet hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande lösning på livsproblem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg