Första Into The Valley Episodes äger rum i Skeppsholmskyrkan

12:53 19 Jan 2016

Inför kommande sommars Into The Valley-festival har arrangörerna bestämt sig för att göra några mindre nedslag som de kallar Into The Valley Episodes. Den första sker i Stockholm den 19 februari när Ricardo Villalobos och Axel Boman kommer att uppträda. Nu avslöjas platsen för minifestivalen.

Precis som Into The Valley, som äger rum i vackra Dalhalla, är tanken att alla Episodes ska äga rum på “unika platser”. Nu går man ut med den första: Skeppsholmskyrkan i Stockholm, även kallad det mindre spektakulära namnet Eric Ericssonhallen.
– Att få göra Episode Stockholm där känns otroligt kul. Alla våra Episodes kommer att handla om att göra fester i spännande och oväntade miljöer som tidigare inte har skådat ett evenemang av detta slag, säger Mattias Hedlund, en av initiativtagarna.

Tyska Ricardo Villalobos har haft en otroligt viktig roll inom den elektroniska musikscenen, både som producent och DJ. Med en karriär som startade redan på åttio­talet är han en föregångare inom den minimalistiska technon. Axel Boman är Sveriges egen legend inom samma genre.

Into The Valley Episode­-festerna syftar till att ge en hint om vad som komma skall under självaste festivalen. Viktigt är att platsen är annorlunda, att det finns högkvalitativt ljud och ljus samt att det finns utrymme för konst.

Läs också: Into The Valley tillbaka 2016.

3 kommentarer | “Första Into The Valley Episodes äger rum i Skeppsholmskyrkan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alle skriver:

    Axel Boman – minimalistisk techno??? Skulle inte tro det va……

  2. Nadja skriver:

    Sluta fresta med utsåld festival!

  3. safetoto skriver:

    Your writing is perfect and complete. safetoto However, I think it will be more wonderful if your post includes additional topics that I am thinking of. I have a lot of posts on my site similar to your topic. Would you like to visit once?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg