Tweed öppnar på Into the Valley

10:54 17 Feb 2016

Screen Shot 2016-02-17 at 11.09.11

Baren Tweed, belägen i Gamla Stan i Stockholm, tar med sig sina grejer upp till Dalarna och öppnar på Into The Valley i sommar.

Men hur passar baren, känd för sin mysiga brittstil med Chesterfieldsoffor, mjuka fåtöljer och whiskey ihop med elektronisk musik egentligen?

Mark Karpati, baransvarig på Into The Valley, säger:
– En koppling mellan Tweed och ITV kanske inte är helt självklar vid första anblicken, men vi har faktiskt en del likheter. Först och främst att båda hela tiden sätter kvalitet och upplevelse i första hand. Man motsvarar höga förväntningar och försöker alltid att även överträffa dem, trots att det ofta blir väldigt mycket mer arbete och kanske inte alltid ger maximal ekonomisk avkastning.

En annan aspekt är att försöka visa upp så mycket av Sveriges guldkorn, nutida mat och dryckeskultur, till alla internationella besökare. Förra året var Yaki-Da och Tjoget med och bjöd på total överleverans. I år går vi steget längre för att få till något väldigt oväntat på barsidan, nämligen Sveriges troligtvis mest bekväma och kompromisslösa bar nere i en en gammal gruva, mitt i skogen uppe i Dalarna.

Läs mer: Nya dragplåster till Into The Valley.

En kommentar | “Tweed öppnar på Into the Valley”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Thanks for such a fantastic blog. Where else could anyone get that kind of info written in such a perfect way? I have a presentation that I am presently writhing on, and I have been on the look out for such great information. 먹튀검증사이트

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp