Way Out West åker på turné

11:49 6 Maj 2016

wowturne

Way Out West kan inte vänta till augusti med att fixa fest. Nu beger de sig ut på turné – under den kommanden månaden dyker de upp i tre svenska städer.

Det gäller att börja i tid – ska du på festival i augusti är det bäst att sätta igång med uppvärmningen redan i maj. Goda nyheter för dig som råkar bo i Göteborg, Uppsala eller Umeå: ni behöver inte ens styra förfesten själva. Det tar Way Out West hand om.

När festivalen dyker upp i respektive stad mot slutet av maj, har de med sig ett gäng riktigt fina liveakter. I Göteborg, den 18 maj, spelar Ana Diaz, Yemi och Chinah live på Nefertiti, till Uppsalas Flustret kommer de två dagar senare och har med sig Rebecca & Fiona, Cherrie och Nadia Tehran, och dagen efter det är de i Umeå på Äpplet med Mapei, Duvchi och Boys. Fortfarande inte övertygad? Det är gratis inträde, din gamle snålis.

Läs också: Way Out West-biljetterna blir dyrare ju längre du väntar och Mapei belyser det slentrianrasistiska Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp