Stora namn till Way Out West

10:12 8 Jun 2016

Morrissey-770

En toppennyhet omgärdad av kryptiska Facebook-statusar bekräftades i dagarna när det stod klart att legenden Morrissey kommer till Way Out West och Slottskogen. 

Enligt Way Out West själva är det en dröm som går i uppfyllelse att ha före detta The Smiths-sångaren som headline för årets upplaga av Way Out West.
– Han är en ikonisk artist som har betytt oerhört mycket både för vår publik och för oss som jobbar med festivalen. Det har alltid känts som att han borde headlina WOW, men det har inte gått i lås förrän nu, säger Ola Broquist, programansvarig, till TT.

Steven Patrick Morrissey skapade rubriker så sent som förra året när hans debutroman List Of The Lost släpptes och möttes av genuint negativa recensioner. Låt oss hoppas att detta inte influerat hans live-skills.

Nyligen bekräftades även självaste Grace Jones, norrlänningarna Deportees och norska stjärnskottet Aurora gästa festivalen i augusti.

Läs även: När Abba återförenades på Berns.

4 kommentarer | “Stora namn till Way Out West”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Pär skriver:

  Legendaren*

 2. Ameliabran skriver:

  ”Your support is invaluable! Thanks for motivating me to consistently create top-tier content for impactful backlinks.”
  barbie jacket

 3. james smith skriver:

  Each sentence is a telescope, revealing distant galaxies of insight that beckon readers to explore the cosmos of ideas.I Love La Hoodie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp