Veg Pad Thai

9:56 20 Sep 2014

Amigos! Er matbloggande veggurl till eder tjänst. Ikväll gjorde jag och Simon vår säkert mest avancerade maträtt hittills.

Ni vet ju att vi missbrukade Santa Maria-kryddpåsar under det halvår vi bodde inneboende? Idag gjorde vi riktig thai. Från grunden. Med ingredienser. Say whaat.

image

Pad thai med krossade jordnötter. Eller tvärtom, egentligen. Krossade jordnötter med pad thai. Väldigt mycket jordnötter. Mmm.

Receptet hittade jag på min favorit-veg-matblogg, HÄR. Det blev gott men nästa gång har jag nog bara i en lime istället för två. Dessutom rekommenderar jag alla att kolla så att ni verkligen har en mixer innan ni kör igång. Att sitta och pressa sojakladdig, finhackad ingefära genom vitlökspress gjorde att matlagandet tog lite längre tid än planerat.

Nu: Harry Potter och pringles. Är alltså vad som händer i mitt liv ikväll, fastän det låter som en bok i serien. Ni-vet-vem gjorde ett Pringlespaket till en horrokrux. Skitsvårt att hitta. Återfanns efter år av sökande på Hemköp Hornstull.

image

2 kommentarer | “Veg Pad Thai”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. k skriver:

    Clara min vän, du är bara så kul!!

  2. gustavjohansson13 skriver:

    Kul att du gillar min blogg! :) Och tack för pingen, det ledde till att jag slog all time besökarrekord! Haha :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG