DID ANYONE SAY PIZZA

10:01 15 Apr 2015

Gokväll blöggy. Ikväll träffade jag Johanna och fick PRESENTER!!!

image

Tre små paket som fällde så mycket glitter att jag kommer behöva dammsuga dagligen i en månad för att allt ska försvinna från mitt golv. Innehöll te och shortbread-kakor, ett ljuslila och ett ljusblått läppstift, och en nyckelring med texten ”Alla är dumma i huvudet” (mitt livsmotto är ”folk är idioter” så denna nyckelring är pretty much det närmaste en kan komma). Och ett hemmagjort, jätteglittrigt kort med MIG på och texten queen 21 år.

Skönt att jag inte alls får prestationsångest inför hennes kommande födelsedagar.

image

Vi åt middag och drack drinkar på Vapiano. Beställde varsin pizza – chevre & fikon och scampi & spenat – och delade på dem så att vi åt hälften var. Dog gottdöden. Och återuppstod igen.

image

When you see it.

image

Sen åkte vi till invigningen av DAY Birger et Mikkelsen, jag myste med festfixaren Micael Bindefeld, vi drack ännu mer drinkar, pratade förlossningar med Malinda Daamgard (som gör hattar och är SKITROLIG!!!) och träffade Josefin Sundström. Jag mötte henne igår när jag var på mitt bokförlag och berättade awkwardly att jag var med i Combo, som hon programledde back in 2005. Det var därför det första hon sa när hon såg mig ikväll: ”Åh, hej, Combo!! Combo! Hej Claras kompis – Johanna, hej – var du också med i Combo? Hahaha nääää jag skojar bara!”

Ibland undrar jag om det var ödet som gjorde mig till en pinsam individ när det kommer till att vara social med andra människor. Kommer fram till att ja, det kanske det var. Carpe diem i så fall.

image

13 kommentarer | “DID ANYONE SAY PIZZA”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrik Hansson skriver:

    Ditt motto är helt riktigt, jag vet att många ÄR idioter och att man i bland undrat om dom någonsin använt klumpen ovan på axlarna någon gång.
    Så stå på dig för du är duktig och värd allt beröm :-)
    Hade så bar och var rädd om dig

    1. Clara Henry skriver:

      Haha! Ja, mänskligheten är ganska korkad.

  2. kattant skriver:

    Ja, carpe the fucking diem för människor är idioter, pizza är smaskens och ödet is a douche. Jag blev lite extra lycklig av detta inlägget. Jag vet dock inte varför. Kan vara glittret, kan vara pizzan men iallafall så låter ju hela denna dag så drömmig!

    Hade Clara, pusspuss

    1. Clara Henry skriver:

      Och jag blev fan lite extra lycklig av din kommentar. Var en asbra dag, korrekt. Kram!!!

  3. Linnéa skriver:

    Ditt motto är perfekt, en del är verkligen idioter (i synnerhet rasister). Är verkligen jättetaggad inför din bok, har älskat att läsa sedan jag var fem år och din blogg och dina vloggar är verkligen helt underbara, du är enligt mig Queen of YouTube<3 så det kommer bli den perfekta boken (iallafall för mig) Kram!

    1. Clara Henry skriver:

      Åhhh vad glad jag blev av din kommentar. Hoppas verkligen att du kommer gilla min bok!! Stor kram!

  4. Emmy skriver:

    Verkar som att du har fått en bra födelsedag :)

    1. Clara Henry skriver:

      Jaa verkligen!

  5. Mielo skriver:

    Så fint med personliga och genomtänkta presenter! Det är ju det som är grejen, så länge det finns en bra tanke bakom behöver det inte vara så avancerat :)

    http://www.henniska.blogg.se

    1. Clara Henry skriver:

      Exakt! Johanna är bäst på sånt. Jag är värdelös på det, dessvärre.

  6. gostq skriver:

    jqgg diggfqr din blogg yo

  7. gostq skriver:

    jag heter gösta men har engelskt tangentbord så et blir gosta

  8. gostq skriver:

    ar jag snyg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG