400 000

7:47 16 Jun 2016

HALLO

Fyra dagars radiosändning avklarad! Det har gått så himla bra. Helt sjukt egentligen, att det bara är fyra dagar som gått, det känns så mycket längre. Och precis lika sjukt att det är hela åtta timmar liveradio som bara… flutit på. Utan problem. Härliga gäster, fina lyssnare, roliga inslag. Och nu är jag radioskadad och har skapat en spellista med de bästa radiolåtarna just nu, för det räcker tydligen inte att höra dem tjugofyra gånger om dagen medan jag jobbar. Well.

Annars då? Tja, jag gick över 400 000 prenumeranter på youtube idag.

400k

Alltså kan vi diskutera detta!!!! (obs: lyssnar på Din tid kommer, Otto Knows-remixen, den med fågelkvitter, så jag är extra blödigt lycklig medan jag skriver detta)

Fyra hundra tusen. Definitivt inte unika personer, men ändå hyfsat många gånger som den där prenumerera-knappen blivit tryckt på. Jag som inte ens förberedd en 400k-video? Hehe. På den fronten är jag lika mycket noob som för fyra år sedan när jag gick över 1000 och ba ”jaha, det var ju trevligt”. Men trodde inte att det skulle gå så fort. Tänkte jag skulle få 400k typ… nästa år. Om det någonsin skulle hända, alltså.

Tänk hur youtube har förändrat mitt liv. Tänk vem jag varit om jag aldrig gjort videon om Apotekarne? Tänk vad jag gått miste om? Tänk vad internet kan göra?

Det är så surrealistiskt, när en tänker efter. Och jag tänker nog efter lite för sällan. Ibland måste jag tvinga mig själv att tänka alla dessa ”tänk om”. En tar allt för givet annars. Jag är så jävla tacksam för allt. Tacksam för att jag är 90-talist och en del av internetgenerationen, för att jag haft tillgång till kamera och dator, för att jag genom youtube fått förtroendet att göra TV, radio och en jävla bok, och mest av allt, för att NI FINNS. Som tittar, peppar, slår mig på fingrarna när jag klantar mig och stöttar mig genom tametusan exakt allt. Jag är så jävla tacksam att jag har er. Att vi har varann.

Får försöka hinna slänga ihop någon rolig video på ämnet. Har haft en idé, men den kräver planering och ett flygplan. Så den lär dröja. Och jag har redan gjort måndagens video, korkade jag, så kommer inte hinna slänga in något extra kul där. Ja, ja. Jag hittar på något. Det blir en överraskning.

Nu ska jag laga lite mat, snart kommer Melanie och Mariette och ska kvällsmysa med mig och Bob. Som mår bra, för övrigt, tackar som frågar, hon växer och är glad och biter på allt. KRAM PÅ ER.

tacohej

10 kommentarer | “400 000”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vendela skriver:

    Jag är så glad för din skull, och stolt. Som en tupp eller mormor. Jag har följt dig i ungefär tre (!) år nu och det är så fantastiskt att få ha följt din resa från videon när du har fått 30 000 prenumeranter till den som du gjorde när du fick 300 000 prenumeranter. Jag har följt dig längre än vad jag har haft mens. Och jag har svårt att idag se hur jag levde när jag inte hade fått mens. Vilket betyder att jag inte kan se ett liv utan dina måndagsvloggar (kommer förövrigt ihåg när du bytte vloggdag från tisdag till måndag). Jag är så stolt över dig Clara. Även om jag aldrig har träffat dig och du inte vet vem jag är så är jag så stolt över dig. För du har genomgått en sjuk resa som jag är så glad över att jag har fått ta del av. Det hoppas jag också att jag får göra genom att du fortsätter att videoblogga, blogga, instagramma och twittra. För du är en del av mitt liv precis som min mens. Fast på lite olika sätt. Tack och lov.

  2. Ellen skriver:

    Clara, du är så himla, himla bra i radion!! Utan tvekan det bästa programmet i P3:s tablå just nu! Kram

  3. Irma skriver:

    Grattis Clara! Älskar dig, din kanal, din app, ditt radioprogram, din bok, din blogg, ditt sommarprat förra året………..

    Jag är stolt en av de fyrahundra tusen prenumeranterna!❤️

  4. Fredrik skriver:

    Stort grattis på dig, lyssnar på ditt program också.
    Ha nu en riktigt bra dag och var rädd om dig

  5. johanna skriver:

    Kan bara instämma med all of the speakers above- DU ÄR BÄÄÄÄÄÄST CLARA!!

  6. Sandra skriver:

    Du är en sån himla QUEEN!!

  7. Alice skriver:

    Grattis bästa Clara! Jag upptäckte dig när jag var typ tolv och tyckte då att du verkligen var en av de coolaste människorna någonsin och nu fyra år senare tycker jag det fortfarande <3

  8. El-lina skriver:

    Besvikelsen som kommer när du nämner Bob utan att lägga upp en bild…

    MEN GRATTIS! Du är seriöst min favvo-youtuber.

  9. Jill Lockman-Lundgren skriver:

    Du, om någon, förtjänar det. Tack för allt du har gett mig, och alla andra 399 999. Verkligen Clara, tack för allt. Du har hjälpt mig så himla mycket. Älskar dig, väldigt, väldigt, VÄLDIGT mycket. Älskade, älskade, ÄLSKADE Clara! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg