Åh hej!

8:45 10 Apr 2012

Ja, men då var det min tur att presentera mig. Ragnar, 181 centimeter lång, väger väl runt 70 kilo innan frukost.

Jag tog mig hit för tre månader sedan för att hitta kärleken. Nej då, men för att leta nya äventyr och upplevelser, så jag packade väskorna och stack iväg på egen fot (bildligt talat) till Kalifornien. Coachella har självklart stått högst på min bucket list redan sedan förra året, och nu ni så är det dags! Kul att du hänger med mig och Astrid, och alla andra galna lyckosökare, till en av världens största musikfestivaler! Du kommer få storyn live under hela helgen. 

Som Astrid sa, har jag ju hållt ställningarna och fixat med festivalfrågorna. Eftersom jag lever på studentbidrag för tillfället så blir det inte mycket till lyx, men det spelar ju ingen stor roll, eller hur? Klarade sig grottfolket utan swimming pool och AC så kan väl vi också. Jag sticker och hyr en bil imorgon, slänger in diverse filtar, kuddar, vatten, kylboxar, (alkohol), burkmat, och annat smått och gott som behövs för att göra det så bekvämt som möjligt i bilen. Tält? Nej du, det har vi inte råd med. Det skulle förmodligen bli för kallt under nätterna också. Coachella-festivalen ligger två timmar bilfärd inåt landet, mitt i öknen, och som ni kanske vet så är det otroligt varmt under dagarna och ovänligt kallt under nätterna när det gäller öknar. Vi återkommer med packlista och vår personliga line-up under morgondagen, 

Torsdag bär det av gott folk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg