Coachella baby!

5:41 10 Apr 2012

Nu är årets festivalblogg igång igen och varför inte börja stort (go hard or go home..) med Coachella i AMERIKA? Jag kom precis fram till Los Angeles och min kompis Danielles hus i Santa Monica. Ragnar har bott här sedan i januari och nu ska vi allihop i samlad trupp åka till Coachella på torsdag. Jag och Ragnar ska car campa med ett gäng härliga amerikaner och australiensare. 

Medan jag har varit hemma i Sverige har Ragnar försökt fixa så gott han kan med all logistik inför vår lilla camping. Typ hyra bil, köpa camping biljetter, fixa mobilt bredband, ta emot festivalbiljetterna (för här levereras dom till var och en personligen med FedEx). Under tiden har jag suttit handlingsförlamad hemma i Stockholm. Men nu är jag här! Och jag dras direkt in i stressen med alla förberedelser inför avgången tidigt på torsdag morgon. 

Igår frågade min kompis Adrienne; ”Isn’t it gonna be so hard for you guys with food and everything that you have to buy before leaving?” Va va?!?! Jag vet inte! Jag har ingen aning! Kom och hjälp mig! Vadå? Finns det ravioli på konserv i USA??

Men men. Det blir nog bra! Jag har ingen aning om hur jag skulle klara mig utan alla amerikanska vänner som varit på denna jättefestival innan!

//Astrid

2 kommentarer | “Coachella baby!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Cammi skriver:

    Ska bli så kul atT följa er här! Living the dream

  2. Märta skriver:

    Fetttttttt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg