Nedräkning inför festivalsommaren: Hultsfred

8:24 7 Maj 2012


Att Hultsfredsfestivalen är en klassiker och legendar på Sveriges festivalscen går inte att komma i från. Trots en rad oturföljda år, konkurs och inställda spelningar, har festivalen något som får oss att alltid vill komma tillbaka till lervällingen i Småland. Förmodligen är det inte för charmen i att tälta, utan för att Hultsfred alltid har riktigt grymma bokningar.

Igår släpptes de senaste bokningarna och huvudnyheten för veckan är att Soundtrack Of Our Lives gör sin sista Hultsfredsspelning någonsin, samtidigt som den nya elektroniska DJ-duon Nause (med eget tv-program på tv6) gör sin första.

Andra, redan släppta bokningar som vi ser fram emot är: The Cure, The Stone Roses, Mumford & Sons, The XX, Justice, Slash, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Cardigans, Kasabian, Gorillaz Sound System, Marina & The Diamonds och Markus Krunegård. 

Festivalbloggen kommer självklart fortsätta att bevaka alla de stora festivalerna i sommar. Mer inom kort.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg