CHRISTOPHER & SEBASTIAN FEAT. REBECCA & FIONA

8:32 29 Jun 2012

Hej bäbys!


Gårdagens bästa spelning var enligt oss utan någon konkurrens den Jonathan Johansson genomförde på Athena. Mumford & Sons gjorde också ett outstanding gig trots en bruten handled och V-Magz avslutade festivaltorsdagen med bravur. Laleh spelade också och vår kommentar på den spelningen är: zzZZzzZZZZzzZZZZ (att Live Tomorrow blev en hit är för oss helt ofattbart).

Idag valde vi att sova på ett hotellreceptionsgolv istället för att se Melissa Horns konsert – vill vi ta del av amatörpoesi spanar vi hellre in Kimon Lundbergs blogg. 

I eftermiddags hängde vi dock med de två kvinnor vi förmodligen hade gift oss med om vi hade varit straighta – nämligen Rebecca & Fiona. De gick på Utopia-scenen klockan 16:00 och tog Borlänge med storm tillsammans med sina briljanta dansare Tommie X, Apollo, Mio och yours truly; Chris & Zeb. Peace & Love kunde inte få en bättre inledning på fredagen!

Efter giget fick vi en EXKLUSIV intervju med Rebbe & Fiffi:

Vad tycker ni om vår insats?
– Den var bäst. Eller kanske näst bäst efter oss. Eller Apollo var kanske näst bäst. Så ni får en delad tredjeplats med Mio och Tommie X. Det är väl ändå okej?
Vilken är den värsta Buffalo-olyckan ni har råkat ut för?
Rebecca: Hittills har jag stukat foten två gånger, samma fot dessutom. Senast var för två veckor sedan i Los Angeles på väg in till en klubb. Fiona fick bära mig ut ur en limousin.
Ni har spelat en del utomlands den senaste tiden, vilka är de fetaste stjärnorna ni har träffat?
– Förutom en massa kända DJs så har vi träffat Paris Hilton några gånger.
Vad tycker ni om hennes nystartade DJ-karriär?
– Vi älskar henne men hon ska kanske inte vara DJ. Hon får dock gärna fortsätta göra poplåtar.
Om ni var tvungna att enbart äta mat bestående av en enda färg i resten av ditt liv, vilken färg hade ni valt då?
Rebecca: Det här har ni frågat mig förut när vi har varit ute. Jag svarar nog gult…Då kan man ändå äta ost, pasta, öl, curry, smör, grädde, chips, potatis, etc.
Fiona: Röd. För vi gillar fett mycket pasta och tomatsås, och man kan ju täcka nästan allt med tomatsås så att det blir rött. Vi älskar dessutom rött vin.

Just nu gör Billy Idol ett gig och klockan 00:00 ska vi kolla på kent (sic!) tillsammans med Kristian Anttila som har hittat till stan.

Toodles!

CHRISTOPHER GARPLIND & SEBASTIAN NOWACKI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg