STOCKHOLM PRIDE 2012 ÄR IGÅNG!

10:47 31 Jul 2012

Hej kära Festivalsbloggsläsare! Jag heter Tommie X och tänkte gästblogga här på Nöjesguiden under Pridefestivalen som sätter igång idag i Stockholm! Jag skulle kunna tänka mig att många av er som läser Nöjesguiden redan känner till lite vem jag är, jag va ju klubbredaktör förut, hade en blogg här och när jag googlar mig själv kommer det alltid upp typ femhundra träffar från NG i form av mingelfoton, konstig bögvideo och ah inte för att skryta, rätt många namedroppingträffar också från de coola som bloggar här! Annars stylar jag och gör art direction för främst Rebecca & Fiona, men även andra artister (Little Jinder, Tove Styrke, Lilla Lovis, VAZ m.fl), ah sen har jag ju i nästan hela mitt liv drivit olika roliga nattklubbar tillsammans med roliga människor (Nacht, Happy Nation, Ficks, Mamma TESSO osv) och happ nu kommer min sämsta grej jag gör: Jag inbillar mig att jag bloggar för en annan site, men jag uppdaterar ca en gång i månaden och fattar inte ens hur jag lägger upp en bild där. Den bloggen = ETT LUFTSLOTT buhu. Vet inte varför jag är dålig på det, jag är nämligen fett frekvent med att uppdatera min Tumblr, Twitter och Instagram. Så därför ska det bli jävligt nice att blogga här under Pride och ha ett ämne att koncentrera sig på! Revanch för mig och mitt dåliga bloggsamvete, och ASKUL för er som ska få läsa om HBTQJHFKFG ur min synvinkel!!! I nästa inlägg ska jag avslöja varför jag vill blogga om Pridefestivalen, so stay tuned and sist but inte minst: VÄLKOMNA!

tommie x

Bild på mig och min älskade Adam som, om jag får gissa, kommer att figurera minst lika mkt som yours truly i denna blogg kommande vecka! 


/Tommie X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp