Inför Popaganda

2:23 23 Aug 2012

Hejhej!

Imorgon drar årets upplaga av Popaganda igång och vi kommer givetvis att finnas på plats för att ge er de köttigaste festivalrapporterna there is på marknaden 2012. Festivalen har under den senaste veckan fått en del kritik på diverse nätforum för årets (i mångas ögon) lite klena line-up. Och VISST, när man de tre senaste åren har toppat med internationella superbokningar som Arcade Fire, Hot Chip, Belle & Sebastian och MGMT känns det kanske liiiiite fattigt med Thåström och Teddybears som största affischnamn. Många är dock givetvis överlyckliga över dessa bokningar och förmodligen kommer det bli ett grymt kalas som avslutar sommaren på Erikdalsbadet även i år.

Vi ser i alla fall mest fram emot: Patrick Wolf, iamamiwhoami, Urban Cone och Friendly Fires. Och ja, det finns väl även en risk att vi kommer ta av oss hipstermössorna och stå och fyllegrina till ”Fan fan fan” framför den stora scenen klockan 21:30 imorgon när Thåström går på, men so sue us!

 

Och på tal om Thåström så kommer vi göra allt som står i vår makt för att få en EXKLUSIV intervju med exklusiviteten himself. Trots att han har återvänt till Stockholm efter sin Köpenhamnsexil känns det som att han inte visar sig utomhus i dagsljus under några som helst omständigheter. En gång när vi befann oss på söderkrogen Pelikan råkade vi dock hamna vid samma bord som Pimmes ständige vapendragare Balsam, men det är också det närmsta vi har kommit landets DILFIGASTE 55-åring. Än. 

Klockan 14:00 imorgon öppnar den svenska electropopduon Sameblod kalaset på Erikdalsbadets lilla scen, men redan ikväll inleds festivalen med en traditionsenlig förfest på Södra Bar där man bland annat kan hämta ut sina festivalarmband och lyssna på Faye och rapparen Elliphant.

Vi ses där!

CHRISTOPHER & SEBASTIAN

2 kommentarer | “Inför Popaganda”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Socat skriver:

    ”grymt kalas”

  2. CHRIBASTIAN skriver:

    Sluta förfölja oss nu Kimon. Du lurar ingen. Vi vet att det är du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG