”UTMANA ANDRES ESTECHE PÅ SINGSTAR” :C

3:38 3 Aug 2013

Foto: Nån på Instagram som använder sig av hashtags

Dumma dumma festivalbloggen-bloggarna vaknade nu? Detta ansvarslösa beteende som nu har bidragit till att vi missat hela paraden kan eventuellt härledas till att vi drack cirka 38483 enheter alkohol per person igår. Trädgården var dock MAGIC och vi hade askul men mycket mer än så minns vi inte. Eller jo, vi har vaga minnesbilder av att Anders Timell var där och hånglade med sin tjej alternativt dotter. Dessutom delade vi taxi med en snubbe som enligt egen utsago dejtade en italiensk prinsessa. Han visade oss även en bild på en känd svensk artists kön. Det var… stort. 

Pride Park sket vi i helt och hållet eftersom att vi somnade till när vi såg gårdagens schema för parken. I Pride House skedde det dock fler intressanta saker. Annika Lantz bjöd till exempel in Mian Lodalen för ett samtal som fokuserade på årets pridetema ”we are family”. Vi kollade på bögfilmen ”Weekend” (betyg: ) i biografen och missade ni den så har ni en sista chans imorgon klockan 12:15. 

När det gäller kvällen så kan vi egentligen bara ge er ett tips: Undvik Pride Park till varje pris. Om ni inte vill ”utmana Andres Esteche på SingStar”. Låter det intressant så sker alltså detta (på riktigt) klockan 18:00. Urk. Ni behöver dock inte hänga läpp över detta för på Trädgården ikväll är det nämligen dags för lebbkalaset GIRLS GONE WOLF. Det blir lesbiskt quiz, mäktiga DJs och performanceakter. Woho! På Berns är det Berns Pride and Premature Ejaculation. http://www.berns.se/en/calender/berns-pride-premature-ejaculation

Ligger ni hemma och är sjuka/allergiska så visar SvtPlay Xavier Dolans fantastiska film ”Laurence Anyways”. Den handlar om snubben Laurence som på sin 30-års dag meddelar att han vill byta kön.
http://www.svtplay.se/video/1373704/laurence-anyways

 

CHRISTOPHER & SEBASTIAN


 

En kommentar | “”UTMANA ANDRES ESTECHE PÅ SINGSTAR” :C”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Thanks for your support! My commitment: consistently producing top-tier content for effective backlink building.”
    cobra kai red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp