Till Way Out West 2014: Robyn!

8:55 10 Feb 2014

Vi efterfrågade ett riktigt stort namn till Göteborgsfestivalen, och så kom det – inte Beyoncé, än, men ändå – nu är vår världsstjärna Robyn klar för sommarens Way Out West! Och det tillsammans med den norska electronicaduon Röyksopp, som hon tidigare samarbetat med på bl a deras låt The Girl and the Robot. Trots detta har de aldrig stått på scen ihop förrän nu.
Robyn kom ju som bekant med sin senaste skiva Body Talk (eller närmare bestämt Body Talk pt. 3) 2010, och har sen dess tagit det lugnt med den egna musiken men istället gästat artister som Abidaz och Neneh Cherry, samt gjort en bejublad invigningsspelning av Tele2 Arena i somras. Nu anar vi nya samarbeten även bortanför den med Röyksopp gemensamma turnén, där Way Out West alltså blir ett av stoppen. Mäktigt, tror vi.
Bland de övriga nya släppen syns Queens of the Stone Age,The Julie Ruin, Mø, Jonathan Wilson, Circa Waves och Jungle (de sista tre till sommarnätternas Stay Out West). Sedan tidigare har festivalen även släppt bl a The National, Janelle Monáe, Jenny Wilson och Neutral Milk Hotel.

Biljetterna till Way Out West släpps den 14 februari. Vi tror faktiskt inte att ni vill missa det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg