Vi avslöjar Way Out Wests stora hiphopbokning

9:53 20 Feb 2014

Virginia-rapparen Pusha T, tidigare en halva av brödraduon Clipse, alias Terrence Thornton (”Terrence”! ”Thornton”!), seglade upp som en av förra årets stora stjärnor med sin solodebut My Name Is My Name, som fick oss att kasta Kanye Wests, Jay Z och Drakes CD-skivor åt sidan för att lämna plats åt Pusha som etta på listan över årets bästa utländska skivor. 

Nu har vi hört från säkra källor att rapstjärnan kommer att gästa Göteborgs stolthet Way Out West. Nyheten vittnar om augustifestivalens – där det i minnet alltid är sol, fast det i verkligheten alltid regnar – sedvanligt goda hiphopsmak. (Gode gud, låt honom bara inte göra en repris på Kanyes till synes evighetslånga mellansnacksfest till WOW-konsert.) Vi antar att det här är Way Out Wests svar på Bråvallas mastodontbokning i form av både Kanye och Lana Del Rey.

En kommentar | “Vi avslöjar Way Out Wests stora hiphopbokning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebecka skriver:

    WOW tll Bråvalla ba ”we hit it first”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg