Elektrorevolutionära duon Rebecca & Fiona till Summerburst

8:19 4 Apr 2014

Förutom att pryda omslaget till Nöjesguiden #3 är Rebecca & Fiona klara för sommarens Summerburst i Stockholm. Ett välbehövligt tillskott i en – utöver två av tre Krewella-medlemmar – fallosfäktande line-up.

Just nu turnerar den elektroniska revoltörduon inför sitt nästa album, Beauty is Pain, som släpps den 29 april. De ska skapa en helt ny scenshow inför Stockholmsspelningen.
– Ja, det är lite speciellt. Det är så extremt mycket hemmaplan. Det är inte samma sak. På ett sätt mycket roligare, på ett sätt mycket svårare. Man är tillgänglig på ett annat sätt i sin stad, det blir mer som en utekväll än en spelning. Och sedan är det väl som skrönan säger att man får sina fans sist i sin hemstad, säger Rebecca till Aftonbladet.
Än så länge är duon bara bokad till Stockholmsupplagan av festivalen. Dit kommer även akter som David Guetta, Calvin Harris och Dada Life. Plus 13 till.

Rebecca & Fionas egen valturné inför skivsläppet innehåller däremot inte bara spelningar. De har precis startat en egen podcast med samma namn som senaste singeln – Holler – i vilken de kommer dela med sig av sina, för stunden, favoritlåtar i speciella mixer varje månad. Lyssna på första avsnittet här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp