SORRY

4:00 18 Apr 2014

Sorry för seg uppdatering här, det har varit lite wifi-strul men nu så ska jag gå igenom dag 3!

Såååååå vi började dagen med ännu en failure, rullade in på området precis lagom till att Justin Bieber gled av scenen efter att ha gästat Chance The Rapper. Jag har en liten sweet spot för Biebz, särskilt efter hans senaste album. Skulle liksom inte banga på att se honom live men orkar för fan inte pallra mig på hans konserter och bli halvt ihjältrampad av 12-åringar, så tillfällen som dessa är ju dom man borde ta vara på. Vi mötte upp grekröran istället och satte oss i solen, och tog en liten liten öl som plåster på såren.

Ja här sitter dom och har the time of their lives. 

Trött försök till gruppbild. Kanske borde kört en ”excuse me, could u take a picture of us?” istället.

Fick uppleva min första Coachella moshpit denna dag!. Har ju varit med om en hel del sådant i Sverige, men i USA är folk så himla måna om varandra så det händer väldigt sällan. Men när vi såg Flosstradamus (ja, boysen med 4 monsterblunts på scenen) så började dom i slutet hetsa alla i publiken att göra den största moshpiten någonsin så blev det lite kaos där ett tag. Inte i närheten lika våldsamt som dom jag upplevt på Emmaboda, men ändå nått. Nice try America.

Efter det såg vi Alesso en stund, ännu en gång för att han är suedi och det känns som att man då måste se det nästan. Var lite småseg och det har blivit rätt mycket EDM under dom här dagarna men det var rätt chill. Det var dessutom sjukt mycket folk. Hur känner alla till Alesso ens? Svensk musik är fan the shit här ute i världen har jag märkt. Cred

En grej med Coachella är att tiden går så fort! Man kommer till området tidig eftermiddag och sen vips är det liksom mörkt. Det är sjukt att det är nästan lika varmt även om solen inte är uppe. Som svennebanan är man ju van vid att när det är mörkt så är det kallt! Här är det typ 20+ mitt i natten, med varma brisar som blåser. Nästan för behagligt. Iallafall, vi fortsatte vidare och såg Calvin Harris som var en av dom få elektroniska akterna som spelade på en av dom största scenerna (Tror det bara var han och Disclosure som gjorde det faktiskt.) Det var helt galet mycket folk på Calvin, mycket allsång och hela det där köret. I slutet av hans spelning så blev det även eldkanoner och konfetti, sicken fest. 

Tillbaka till ölområdet!!! Denna gång köpte vi margaritas istället. Fancy. Men dom blandar ju som ryssar här så när man får en drink är det typ 60% sprit i glasen så man blir rätt drunk ganska fort. Området vi var på låg precis brevid en av dom stora scenerna där Lana Del Rey spelade, så vi såg henne därifrån. Men ah alltså, hon är ju ingen liveartist måste jag säga. Hon står ju liksom bara där, för vad annat kan man göra när man spelar den typen av musik? Hade iofs varit hilarious om hon sprang runt och headbangade samtidigt som hon sjöng ”Video Games” eller nått. Men nä hon var tyvärr inte jätteintressant, men hade inte förväntat mig så värst mycket mer faktiskt. 

Then it was time för Disclosure som jag var aspeppad på för jag såg dom på Way Out West förra året, och då var dom asbra. Men inte denna gång. För det första så var ljudet fett lågt, så man fick inte så mycket feeling. För det andra så gick dom lös lite väl mycket på liveinstrumenten. Senast jag såg dom lyckades dom hålla det på en lagom nivå, men nu drog dom igång trumsolon och då blev jag fan lite less. Vi bestämde oss för att dra och se Jhené Aiko efter att ha kollat 20 minuter av Disclosure, och det var en jädra tur för hon blev gästad av ingen mindre än Drake! Fyfan vad nice det var, äntligen något vi INTE missar! Prisa gud osv. 

Vi avslutade festivalen med 10 minuter i Yuma som är en inomhusscen där det spelas lite mer techno och house. Hörde en superentusiastisk kille i bandana droppa citatet ”It’s not techNO, it’s techYES!!!!”. Genius.

Vart inga coola efterfester eller så i år. Vi övervägde saken sista kvällen men det blev inget med det för vi var ärligt talat heeeeelt slut, och vi skulle behövt ta taxi hem i typ 45 minuter. Hade man varit på rätt mode så hade det varit en annan grej men är man seg och längtar efter sin säng så låter 45 minuter hemväg inte så lockande. Jag vet vi är supertråkiga. Men det var en bra helg ändå! Tänkte skriva ett sista inlägg om festivalen i sig, människor som är där, och lite good advice.

Tjo!

 

En kommentar | “SORRY”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ulrika skriver:

  vi har alla fått så mycket mer än vi har förlorat i livet ..
  Jag läste en efterkommentar på nätet av en Los Angeles-baserad journalist avslöjar hur han permanent härdat svag upprättelse och snabb ejaculation 2 månader efter sin fru lämnade honom, också hans fru återvänder hem. Jag kontaktar samma Oduduwa-spirituella healer eftersom jag hade dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är riktiga levande bevis. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också. Jag var så lycklig att stöta på den riktiga Love-Spell Caster-kontakten för personlig kontakt {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}
  Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var färdiga. Efter att Droduduwa lunchade en Magic Love-stavning, ringde min man på mobilen och han återvände hem.
  Tack så mycket för att få tillbaka min make hem efter 3 års separation. Vi är för alltid skuldsatta.
  idag berättar jag med glädje och lycka till världen …
  Du kan också få honom med e-postadressen här: så du skulle hitta en permanent lösning på följande äktenskapliga problem;
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm – BUSINESS STAR
  * avdelningar – SKYDD HÖG
  * förbannelse upplösning
  * andlig rensning
  * Fruktbarhet magi – FRUKTER AV KVINNOR
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  Internet hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande lösning på livsproblem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG