Bråvalla slår publikrekord!

1:11 28 Jun 2014

Den är måhända inte efterlängtad men nu är den kommen – Bråvallas sista dag. Bland sol och regn har musiken flödat de senaste dagarna och festen har varit i full gång dygnet runt. Idag droppar det från himlen och alla tycks frukta ännu ett monsunregn, inte minst arrangörerna. De kan dock pusta ut när det kommer till biljettförsäljningen då faktumet är att festivalen är större än någonsin. Hela 56 071 biljetter har sålt vilket är ett nytt publikrekord och det råder ingen tvekan om att Bråvalla dominerar bland landets festivaler. 

Lervälling eller ej, detta är en god anledning till att fira. Jag tillsammans med resten av besökarna ska försöka göra det idag och förhoppningsvis når festivalen sitt klimax med en konsert fylld av rants från Kanye West. Men mer om det imorgon, nu ska jag försöka lokalisera festivalpeppen som befinner sig någonstans på campingen.

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp