En blixt har slagit ner på Bråvalla

1:04 27 Jun 2014

Det lättar upp nu men för en halvtimme sen låg mörka moln över Bråvallafestivalen. Regnet började ösa ner på festivalen och molnen dundrade i skyn. Helt plötsligt slog en blixt ner inne på campingområdet och tre personer skadades. Vårdpersonalen var snabbt på plats och två av personerna fick endast lindriga skador som kunde tas handom där. Enligt polisen skall dock en person ha förts till sjukhus efter att ha drabbats av hjärtstillestånd.

-Allting skakade och musiken la av, berättar ett vittne som endast befann sig några meter från platsen. Besökarna är tagna och försöker just nu finna festivalpeppen återigen, något som – helt förståeligt – kan vara svårt efter en så pass skrämmande händelse.

Vi håller tummarna för att allting slutar väl medan regnet börjar avta. Musiken är igång igen, festivalen fortsätter och förhoppningsvis kan jag komma med positiva uppdateringar senare.

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp