Drake ställer in spelningen på Roskilde

12:40 3 Jul 2014

Drake.

Alla som i helgen vallfärdar till Roskilde med Drake allra högst upp på önskelistan kommer att bli besvikna – spelningen är inställd. Kommer Roskilde att kunna hitta en värdig ersättare bara dagar innan spelningen?

Det är dock inte bara publiken på Roskilde som påverkas av hans plötsliga sjukdom. Även festivalen Wireless i England där han skulle framträtt kvällen innan stod plötslig utan headline. Nu har Kanye West hoppat in på Wireless, frågan är vilken artist som kan ersätta på Roskilde?

Drake lät hälsa till sina fans: ”To my beloved fans, it truly breaks my heart that I won’t be able to perform as planned at Wireless and Roskilde this weekend. I got sick a few days ago and although I am on my way to bouncing back, my doctors have made it clear that I am not physically fit to fly or deliver the performance my fans expect and deserve from me. I will be focused on resting for a quick recovery. I have the best fans in the world and I can’t wait to come back to make more incredible memories together.”

Vill du läsa mer om Roskilde? Kika här!

En kommentar | “Drake ställer in spelningen på Roskilde”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Thanks for the motivation! My commitment: crafting top-notch content that resonates and builds valuable backlinks.”
    johnny lawrence red jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg