Bokmässan 2014. ENKÄT: Johan Hilton

5:53 25 Sep 2014

Johan Hilton är förlagschef på Atlas.

Vad är det bästa med Bokmässan?
– Det är så roligt att det är så många människor som är väldigt intresserade av böcker. Det är en klyscha, men det är faktiskt så. Det är så himla roligt att det är så jävla många människor som kommer till ett och samma ställe, under en och samma helg, för att de är så intresserade av att läsa.

Vad är det sämsta med Bokmässan?
– Som allt annat: det är Ullaredstämningen. Det är jättemycket folk som går i vägen, och jättemycket långsamma tanter och gubbar som man inte kommer förbi. Typ trängsel. Det är väl det.

Vad är det bästa du har läst i år?
– Gud, det är så svårt. Nu måste jag ju slå ett slag för vår egen utgivning. Vi ses imorgon av Tore Renberg skulle jag säga. Det var en sån roman som jag läste och som jag blev totalförtjust i. Jag kände mig nästan helt knäpp för jag tyckte att den var så himla bra och jag var så rädd att ingen annan skulle göra det. Nu har det gått rätt bra i Sverige med kritiken, så jag får nog säga den.

Har du någon fest eller något mingel du ser fram emot lite extra under de här dagarna? Förutom Atlas mingel, som vi står i just nu.
– Natur & Kulturs mingel senare ikväll är jättebra. Galagofesten brukar vara jättekul, Gläntafesten brukar vara kul, ja, alla fester. Tyvärr kommer jag inte att kunna gå på dem i år men jag skulle nog säga Natur & Kultur.  

/Elis Burrau, litteraturredaktör  

En kommentar | “Bokmässan 2014. ENKÄT: Johan Hilton”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Grateful for your encouragement! I’m committed to consistently crafting compelling content for effective backlink generation.”
    Cobra Kai jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG