Way Out West Sessions i Åre – första kvällen

8:39 20 Mar 2015


Kumba.
 

Way Out West i Åre är en intressant upplevelse.

Första kvällen ägde rum på Dahlbom på torget, en restaurang/krog/klubb mitt i byn. Det är många skidjackor, mycket öl, en Pippi-peruk här och där och lite oklart vilka som är här för just för att det är Way Out West Sessions. Men folk är glada och när första akten Amsie Brown går upp på scen vid 23 drar sig publiken in mot det lilla utrymmet där scenen ligger, och de är öppet taggade! Eller så är det bara inte en Stockholmspublik?


Amsie Brown.

Masse Salazar rör som vanligt inte en min där han står bakom skivspelarna och akterna avlöser varandra. Men han är nog nöjd för publiken goes wild, först när Kumba drar igång och sen när Stor och Gee Dixon tar över. De vill liksom ha kul, och att det ska gå bra för de som uppträder. Allyawan har influensa men kör tappert några låtar.

I toakön står dock en besviken “ölvaktare” och väntar på sina kissande kompisar. Han har åkt upp för det här – bara. Och ölväkteriet suger, konstaterar han och tar en klunk från ett av de tre glasen han håller i. Men det är ju bara torsdag, lägger han hoppfullt till.

Ikväll uppträder Little Jinder och Sakarias. Och ej att förglömma DJ Pelle Tamleht från Nöjesguiden.

 

Läs också: Nöjesguidens stjärnor till WOW Åre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG