Flosstradamus och Dillon Francis till Dans Dakar

10:04 1 Apr 2015
Förra året slog Dans Dakar publikrekord, i år när festivalen fyller fem år säger de sig inte vilja spara på krutet. Dans Dakar utökar till två dagar, och äger rum den 21-22 augusti! Det kommer vara två dagars fullt schema med internationella och lokala artister. Med utökningen till två festivaldagar öppnar Dans Dakar upp för mer urban musik. Som tidigare år fokuserar de på att få en jämställd festival.
 
I dag adderar festivalen Dillon Francis och Flosstradamus till lineupen.
 
Sedan tidigare är Giorgio Moroder, Diplo, Beatrice EliJonas RathsmanLinny HexY+MFjäder, Maya Jane Coles, Sven Väth, Monika Kruse, Gorgon City, Marika Rossa, och La Fleur presenterade som klara akter för årets festival.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp