Into the Valley bokar Streetfoodcourt

10:36 1 Apr 2015

Projektgruppen Streetfoodcourt kommer att ansvara för maten på Into The Valley.

Ännu en pusselbit har fallit på plats i Dalhallafestivalens pussel. Bredvid scen två kommer det att skapas en food court, där en kan vila benen och ta del av ett antal foodtrucks. Ansvarig för matkonceptet är Streetfoodcourt, som bland annat varit involverade i Hornstulls marknad. 

– Även om det är musiken som står i centrum är ett schysst matområde på festival minst lika viktigt för att helhetsupplevelsen ska bli lyckad. Vi vill skapa en food court där man ska vilja hänga kvar och umgås, menar Pauline Jönsson, projektledare på Streetfoodcourt.

Den sociala upplevelsen och obeprövade platser är en del av Streetfoodcourts koncepttänk. Något som faller väl in med Into The Valley, som äger rum i ett kalkbrott.

Into The Valley äger rum från den 31 juli till den 1 augusti i Rättvik, Dalhalla. Läs även: Yaki-Da gästar Into the Valley.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp