På hemlig spelning med Beck

10:03 13 Aug 2015

Igår smygstartade Way Out West med en ”Needle in the Hay”-spelning på Pustervik. För att komma in krävdes förutom ett tredagars festivalarmband även ytterligare en biljett som kostade 300 kronor. 

Det snackades vitt och brett om vem den hemlige artisten var, och även om vissa medier började sprida ett alltmer bekräftat rykte hoppades inte bara en person i kön till Pustervik på ett återförenat Broder Daniel. Ryktet visade sig dock vara sant, och när ridån gick upp stod torsdagens headline Beck på scenen. 

Redan i första mellansnacket kommer det obligatoriska ”Spela Shoreline”-ropet, och trots idogt arbete från nittiotalsikonen – Loser redan som andralåt – känns det som att han kämpar lite i motvind för att få igång publiken. Bandet är snortajt, mellansnacket witty och koreografin minimalistisk. 

”If feels like we’re here on a blind date. So…what are your hobbies?”

Men det är en tungrodd publik Beck tampas med, och det lyfter heller inte under det akustiska partiet. Det är egentligen först i slutet av konserten, då Quentin Tarantino-gitarrerna i Gamma Ray går igång och följs upp av nya dunderhiten Dreams som stämningen kommer igång på riktigt. 

Ikväll får Beck ett nytt försök på festivalområdet, för en förberedd och betydligt större publik. Mitt råd till honom då är att köra exakt samma setlist fast baklänges. 

3 kommentarer | “På hemlig spelning med Beck”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ulrika Davidson skriver:

  Jag gör en e-postkontakt till DrOduduwa för bara tre dagar sedan, för jag såg på en blogg efter att ha läst från en kommentar från en dam från USA, sa hon att dr.oduduwa kunde ta tillbaka ex kärlek och återupprätta relationer kärlek och lita på. jag heter Infitdel Anders från Stockholm, några år tillbaka, jag blev gift med Mr. Anderson som är läkare av yrke, vi var så mycket kär i den utsträckning att vi båda delar allt vi hade gemensamt och vi hade en pojke pojke tillsammans levde vi ett ganska och sött liv, men något hänt det var förra året december började min man komma hem sent på kvällen, i nästan tre veckor kommer min man inte att återvända från jobbet till 11:09 och det var inte meningen att var så, jag klagade och frågade varför det kom sent, han gav ursäkter för sin karaktär. jag var så bekymrad och jag måste ta reda på vad som egentligen var problemen, jag fick reda på att min man har börjat hålla utanför förhållande till en kvinna från sitt kontor, de båda jobbar tillsammans i samma företag, jag konfronterade min man men han nekade några dagar senare blev saken värre än någonsin, min man började sova ute, då märkte jag att något var fel någonstans för att jag aldrig gjorde något för att skada honom eller berövade honom av allt jag hade, jag villigt dela allt med honom jag menar allt.
  Jag bestämde mig för att kontakta DrOduduwa email eftersom jag har läst från online-postkommentarer hur Dr.Oduduwa återvänder kärlek och bygger förtroende för ett förhållande. Jag ber om hjälp via Oduduwa e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) några timmar senare fick jag ett svar från e-postmeddelandet jag skickade. och han sa att jag är på rätt ställe att han kan hjälpa mig att återvända min man tillbaka i att älska och ta hand om mig. Jag trodde och jag försökte, bara några dagar efter att han hade lunchat en kärlek som stod i luft, ringde min man på telefon och sa att han skulle komma hem i kväll, jag väntade honom, omedelbart Anderson min man kom hem den kvällen, Jag var förvånad att se honom knä ner för att be om ursäkt för mig att han var ledsen att fuska på mig och sova ute sent. Jag märkte att Love Stell Lunch var på jobbet, tackar Oduduwa för hans kraftfulla makt att återvända kärlek och lita på äktenskap / förhållande. detta är verkligen kraftfull magisk kärleksspell.
  så många äktenskap kan gå genom liknande förhållande kris, gråta inte längre eller be din man att komma tillbaka, bara kontakta den här Dr.Oduduwa andliga mästaren, han hjälper dig att återvända din kärlek och du kommer bli lyckligare än någonsin tidigare. det fungerar för mig och jag vet att det kommer att fungera för dig också.
  Oduduwa har befogenhet att ta tillbaka exkärlek, sätta stopp för skilsmässaförfarandet, få dig att hitta sann kärlek i livet, bryta äktenskapliga ondska, bygga förtroende och kärlek. etc.

 2. Ameliabran skriver:

  ”Thanks for the encouragement! I’m dedicated to creating top-notch content that resonates and builds valuable backlinks.”
  barbie jacket

 3. james smith skriver:

  Your writing is a sunrise, painting the horizon of readers’ minds with the warm colors of insight and revelation.I Love La Hoodie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG