Copenhell 2018 – Dag 1

4:03 22 Jun 2018

Danskarnas stora metalfestival är i stort sett allt det som Sweden Rock inte är. Den är mer modern i sitt bandutbud, placerad i en storstad och är i stort ett stort töcken av festdrickande snarare än mysfylla. Det gör den varken bättre eller sämre än vår svenska festivalstolthet, bara betydligt mer dansk!

Arch Enemy, Copenhell 2018

Första dagens domineras helt av ett Arch Enemy som totalt knockar all konkurrens. Bandet som är ett av de större på den moderna metalscenen förmår med sin melodiska death metal att locka publiken till lika delar headbang som körsång. Det kräver ett skarpt låtsnickeri och en stark scennärvaro vilket frontfiguren Alissa White-Gluz mantlar utan några anmärkningar över huvud taget. Nivån på detta gäng är extremt hög och prestationerna är likvärdiga med deras mästerlig polerade albumprodukter.

2 kommentarer | “Copenhell 2018 – Dag 1”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. totosite skriver:

    Your article has answered the question I was wondering about! I would like to write a thesis on this subject, but I would like you to give your opinion once :D totosite

  2. james smith skriver:

    Each sentence is a stepping stone, leading readers across the rivers of uncertainty toward the shores of knowledge.I Love La Hoodie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG