Distortion – fredagen

7:27 2 Jun 2018

Sedan jag började gå på Distortion för ett gäng år sedan, har festivalen förvandlats från en relativt nischad electrofestival, till ett kaotiskt folkfestevent. De Köpenhamnsbor som har sina lägenheter på de stadsdelsgator där gatufestivalerna äger rum har i och för sig klagat på att fulla besökare kissar på deras dörrar i många år nu, men de avslutande dagarna ute på Refshaleøen har aldrig varit så stökiga som nu.

I år har man möblerat om lite bland scenerna, och bland annat skapat ett slags techno-Narnia bakom en dörr i ett plåtskjul. Här inne är det befriande glest och bra dansyta till stenhård strobtechno från tyska Subjected. Generellt sett är den tyska dansmusiken bäst, även representerad av Johannes Brecht på rave-scenen.

Jag och mitt sällskap hittar en perfekt dansplats i en liten dunge, som är alldeles fri från partyknarkiga killar i åtminstone en halvtimme innan några av dem börjar klättra upp i träden. Det är kul för dem tills en ramlar ner. Då blir det lite roligare för oss.

/Sara Berg

3 kommentarer | “Distortion – fredagen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Appreciate your support! I’m committed to producing top-tier content for effective backlink generation.”barbie jacket

  2. Ameliabran skriver:

    ”Thanks for motivating me! Committed to crafting content that captivates and generates valuable backlinks.”
    barbie jacket

  3. james smith skriver:

    Each sentence is a sunrise, casting the warm glow of understanding on the horizon of readers’ contemplation.I Love La Hoodie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG