Distortion – lördagen

5:38 4 Jun 2018

Andra kvällen på Distortion Ø tillbringade jag i princip uteslutande på Rave-scenen, vilken lyckats knipa alla de bästa bokningarna. Efter att ha missat Solomun under fredagen pga trött, såg jag fram emot Stimmings dj-set, men blev tyvärr ganska besviken. Hans November Morning är en av mina favolåtar inom genren karg istechno, men den här spelningen var betydligt mer köttig och burdus.

Då var istället ACUD en glad överraskning, med sin blandning av spacetechno och deep house i bra bpm. Dessutom låg rejvscenen precis bredvid ett pizzastånd, vilket kanske är den bästa klubbmaten. Bröd och ost kan man dansa länge på. En kompis till mig hyllade festivalens nya planlösning, med trängre scener och mer backig terräng, medan jag föredrar öppna ytor och luft när jag dansar. Egentligen skulle Distortion till och med må bra av att bli en renodlad dagsfestival.

/Sara Berg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp